Betydning Generator
Hvad betyder Generator? Her kan du finde 5 betydningen af ordet Generator. Du kan også selv tilføje en betydning af Generator

1

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Generator


Generatoren (lat.: producent) omdanner andre energiformer i strøm. I solarteknologien betegnes alle sammensluttede solcelle-moduler som solargenerator.
Kilde: min-solcelleinstallatoer.dk

2

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Generator


Den enhed, der producerer strøm til bilen. Overskudsstrøm lades på batteriet.
Kilde: nysynet.dk

3

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Generator


På almindelige kraftværker driver vanddamp under højt tryk nogle turbiner, der trækker en generator, der producerer elektricitet. En mindre generator kaldes også en "dynamo", der f.eks. kendes fra tidligere tiders "cykel-dynamolygter".
Kilde: reo.dk

4

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Generator


Stikord til kursusindhold, samt ordforklaring: Radioaktive isotoper og ioniserende stråling Generator, se isotopgenerator. Engelsk: Generator
Kilde: www2.bio.ku.dk

5

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Generator


Det var meget vigtigt at komme først, så man kunne få en masse magt og prestige. I 1960 - 1970 kæmpede man og næsten alt, ligefrem fra skak til dette kapløb. Man kæmpede om en masse prestige i denne periode.


Underspørgsmål : Hvornår startede det?
Hele rumrejse til månen periode er 1960’erne som det første månerejse forsøg som er mislykket. Men i igen 1960’erne er den succesfulde månerejse. Så det hele starter 1960’erne.
8owirhlirf - 8. december 2022

<< Energikilde Godtgørelsen >>

Betydning-definition.com er en ordbog skrevet af folk som dig og mig.
Venligst hjælp og tilføj et ord. Alle slags or er velkomne.

Tilføj betydning